Sidor

tisdag 19 april 2011

Phuquoc

Pa denna on spenderade vi en hel vecka och mycket av den tiden gick till stranden. Vi tog oss till on via buss och farja fran Koh Chi Minh och hittade ganska snart en taxi som lovade att kora runt oss tills vi va nojd med ett boende(vilket han angrade efterat, for har ska jamforas fler an 2 alternativ ;).
Men vi hittade ett jyst hotel for 80 kr natten med frukost inkluderat, det var ett stort "lagenhetsrum" med 4 varsina stora sangar vilket ar ovanligt i vara rum for tillfallet haha.

Stranden lag bara runt hornet och det var inte knokafullt med folk, man horde heller inte svenska roster sa fort man satte sig upp, det var skont.  I Vietnam var det stor skillnad fran Thailand nar det galler svenskar, i Thailand kan man ibland inbilla sig att man ar i sverige da man alltid hor svenska roster och ser dessa vita/roda flackiga branda kroppar.

Vietnams sol och bad gillade vi, stranden och vattnet va jattefint dock fanns dar maneter och det ar vi alla inte lika fortjusta i. En kvall gick vi till en marknad en bit fran hotellet, den var riktigt mysig.
Sen hittade vi oss ocksa en favorit restaurang dar vi kunde bestalla Tapas, Kladdkaka, hemmagjord musli och yogurt, cheesecake, morotskaka och pasta.. vi trivdes och lika sa gjorde de som agde stallet som var svenskar.

Dagarna gick sjukt fort och vi njot av massage for 18 kr, mango for 3 kr och den stora solen som var helt gratis. Dar var det da rakt inga problem att leva under 100 lappen pa en dag!

Har sitter tjejerna och ater sin smaskiga kvallsmat, dock kan man undra vad de fick matlusten ifran da det luktadee TOA lang vag och bakom kom det en bamse ratta och sprang.
Var Forsta vy av straden
Vart stadade rum efter en dag, staderskorna maste gillat oss.
the beach


Gissa rumpan ?!

Njuter av solnedgangen, det kan vara bland det basta!

Gott ! Bella ar vart strosta fan av Watermelon, eller?!
Taggar mat,mat,mat


KladdKladdKladd-Kaka som var uppskattad
Sen var en vecka over och det var dags att ta farjan till nasta destination, Koh Chi Minh

Tja pa er sager reseganget genom Sofie



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar