Sidor

tisdag 5 april 2011

Kuala Lumpur

Efter ett par mysiga dagar i Perhentian Island var vi pavag mot storstad igen, denna gangen Kuala Lumpur som ar Malaysias huvudstad(for den som sov pa geografin i sjatte klass).

Batturen tillbaka mot fastlandet var en riktig skracktur. Denna gangen akte vi iofs med de 3 meter hoga vagorna, MEN med en trasig bat. Mitt pa havet nar det stormar omkring oss stannar baten och de tar fram verktygsladan och forsoker laga motorn. Det slutar med att en annan bat far komma och radda oss= vi far HOPPA over till den andra baten med livet som insats( tank den gungande baten + osregn). Nar vi kom i land sprang vi och kopte biljetter och satte oss dyngblota pa bussen,  ja hujedameej. Efter 6,5 timmar hade vi antligen anlant till KL.

Shopping hade dem gott om har, ja vi snackar a6 *10,20,30.. du kan knappt tanka dig, himmelriket for oss. I conversebutiken slapptes alla sparrar, slutade med sammanlagt 17 par. (ja, dem skrattade at oss nar vi entrade tullen till Singapore)
Nar man ar i KL maste man besoka och aka upp i TwinTowers, dem ar sa ruskigt stolta over dessa maffiga skapelser. Joda, det var fin utsikt. Elina gillar inte utsikt sa hon stannade kvar pa stabil mark. Nar vi kom ner igen var hon sa allmanbildad sa vi vart helt chockade. Ett torn vager 300 000 ton och KLCC ar en forkortning for Kuala Lumpur City Center (trodde hon). Ge mig ett WOW!!
Vi tog aven en tripp till vart kara IKEA. Vi at oss proppmatta pa kottbullar, dajmtarta och svenskt godis. Det var det godaste pa langelange. Vi ar inte alla lika kara i maten som erbjuds har borta.. har blivit mcdonken ibland for vissa av oss,, namner inga namn. Fika och godispafyllning sker jamt och standigt.
Vi har aven kollat pa bio och atit godaste popcornen varje kvall

Efter ett ruttet/fuktigt rum pa perhentian har hela ryggsackens innehall borjat lukta skunk sa vi lamnade aven in alla klader + reselakanet till tvatten. Till och med vara bikinis luktade apa.
Det har varit ett evigt tjat i gruppen efter grot till frukost. Gick i flera timmar och letade en morgon, narmaste vi kunde komma var grod-grot, sa vi slog till pa det! SMASK! Nar vi ar inne pa grot och djur sa kan jag beratta en annan liten kul grej. En dag nar vi var ute och gick med raska steg och blicken framat sager det SPLASH, och pa marken ligger en mosad stor ratta. Gissa vem som lyckades? svar Elina! Hon ar radd att hon har drabbats av pesten.

Vi har inte sett solen pa tva veckor cirkus, sa nu fjallar vi, vill ni aka skidor pa vart fjall??



vi var helt slut nar vi kom fram till KL, det gick laaaaaangsamt.

<>
standigt suktande

odet for oss samman hela tiden, sjuukt! Forst Koh Lipe, sen Perhentian Island och inte nog med det, utan pa ett av alla olika kopcentrum i KL. Vaaldigt goa tjejer!!


Sofie extraknackte

Pass pa, fri pafyllning pa kaffet!


Twin towers


Visitor

utsikten


yeeaah


Skoonaste personalen pa "snö".. Vi undrade vad dem hade fatt namnet ifran.. "Nar man sager snow bildar öga,öga och mun ett ö"

converseee

 Hoppas ni har det bra dar hemma, vi mar toppen! Nu ska vi ga och lagga oss, klockan ar 02.44am och fran ett visst hall i gruppen (S****) brukar det bli lite gnalligt sahar dags, 12 timmars somn/natt ar ett maste!

PUSSS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar