Sidor

måndag 21 februari 2011

kommer munkarna till himlen nar de sitter med sina iphones?

Heeej pa er! Vi borjade pa topp med det finaste hotellet i bangkok, och fick darfor en liten chock nar vi kom till en bungalow po koh samui. Inget att hanga i granen! Sangarna ar plankor, duschen och toavattnet ar lika brunt och natten kommer garanteras att spenderas tillsammans med blodsugande mosqitous (mygg).
Vi tog nattbussen (vip, den var ocksa riktigt freeeesch, som att flyga i buissnessclass.) Efter tolv timmar kom vi fram och efter ett par taxiturer fram och tillbaka hittade vi detta underbara boende :).
Stranden och vattnet ar inget att klaga pa, sa resten dagen har vi spenderat dar. Vi stannar en natt till pa detta stalle for att kanna pa det riktiga backpackinglivet (lite klagomal fran vissa hall (annie och sofie)).

I bangkok gjorde annie (och inte bara annie utan aven hennes 15kg vaska) en liten volt ner for trappen och hon sitter nu med inlindad fot men humoret ar po topp!

VI KAN AVEN TILLAGGA ATT NI NU ANTLIGEN KAN KOMMENTERA HEJ VILT! GOOORT!

Kvallen spenderas pa en restaurang pa stranden. Vi ar bortresta fran sno och is! ANTLIGEN!
Ofresha bilder kommer inom kort!

YOU KNOW WE LOVE YOU!

2 kommentarer:

  1. Hallå goa brudar!!
    Ni verkar ha de riktigt härligt minsann. Trots brunt vatten och planksängar.. men de ingår ju i backpackinglivet som ni säger! ;) Här hemma är de faktiskt lite sol idag men -4 grader. Så de är väl ca. 35 graders skillnad kan jag tänka mig! SKicka hit lite värme tack!
    Ta hand om er och njut av koh samui. Massa kramar till er alla! / Amsing

    SvaraRadera