Sidor

måndag 4 april 2011

Penang !

Nu har vi spenderat 2 hela dagar on this Island och vill gillar den. Det blev en spontan vandning, da vi egentligen skulle skippat Penang och akt direkt till asies andra finaste o, dvs Perhentian Island. Det var vadret som inte var pa topp nar vi egentligen skulle akt dit sa det fick bli annu en o pa vastsidan av Malaysia.

Penang ar en av de storre oar vi besok med shopping och andra sevadigheter. Vi har varit riktigt TURISTIGA och kan kanna oss nojda over denna insats. Har bland annat besok ett andra varldskriget museum(Foreldrarna gor vagen dar hemma ), gatt "walk of faith", kollat in littel india, besokt en moske och mycket mer.

Varan Walk of faith runda var bland det mysigaste, vi tog allt spontant och gick in i de butiker vi kande for. Bellish var var lilla kartguide och vi stannade pa de sevardigheter som radats upp och varit varda att besoka. Alla i var lilla resegrupp ar inte lika glada när vi ska promenera men denna runda tog vi oss alla igenom utan nagon taxi, good job!  

Hotellet som vi bott pa har varit riktigt bra, laste oss till det i lonely planet(Backpacker's Bibel) som vi fatt av basta Lovisa och Klara, TACK! Receptionisten var jatte trevlig och hjalpsam, da trivs man direkt, dyrt var det inte heller vilket vi gillar ;)

Pa kvallarna har vi gottat oss med bio, sjukt mysiga biosalonger och sjukt billigt. Vi betalar 24 kr for att se en film, dock ar det annu blligare i Thailand sa lar ju bli en del bio dar ocksa.

Farjelagret innan baten avgick till Penang.





"Walk of faith" ett av stoppen pa var mysiga dagspromenad pa on!

Besoket i mosken, med var nya outfit !



Cinema TIME



Misslyckat besok pa statsmosken, kladseln holl ej, "You are to Sexy!". Funkade inte ens med vara anvandbara Saronger..


Forever 21, kandes som himmelriket.


Mums, Njaaa ?! kopcentrum har ingen okej mat att erbjuda.



Bellish och Annie favvo, Donken !


Second world ware museum


- can we please take a picture of you? (girs from Malaysia)
- okay, sure !


Indisk frukost, vi hade inte en aning om vad det var vi bestallde!
Vi fick pankakor med oplika roror och narga med socker, det var det sota som ats upp.


Fikar pa starbucks och Elina njuter med sin nya hatt och varma mjolkchoklad.
  Pussar och Kramar fran reseganget genom Sofie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar